Duette® Shades en Plissé Shades

Duette® Shades bestaan uit 2 lagen stof die samen een gesloten honingraatstructuur vormen. Deze structuur geeft het product een aantal effectieve en functionele eigenschappen. Het heeft een warmte isolerende werking. Plissé Shades bestaan uit mooie geplooide stoffen in een aantal bijzondere structuren, borduursels, prints en mooie trendy kleuren.

 

Wij bieden u een uitgebreide keuze in stoffen in een mooi kleurenpalet, verschillende plooibreedtes van 20mm tot wel 64mm breed. Verschillende transparanties van semi-transparant naar zichtdicht tot een verduisterende kwaliteit. Verschillende modellen waaronder de Lightblock, een uniek verduisteringssysteem.

De Duette® Shades en Plissé Shades collecties zijn zo opgebouwd dat er meerdere kwaliteiten kleurmatchend zijn en onderling goed gecombineerd kunnen worden. Dat kan een combinatie in één product zijn (bijvoorbeeld een transparante en verduisterende kwaliteit worden samen in één product gecombineerd tot een goede oplossing voor een dag- en nachtsituatie). Maar het is ook moglijk om meerdere matchende kwaliteiten in één ruimte te combineren.

 

Tevens kan een Duette® Shades of een Plissé Shades ook goed geplaatst worden in ramen met een afwijkende vorm, zoals; ronde, schuine of driehoekige ramen. Voor serre ramen biedt een Duette® Shades ook een goede oplossing.

Powered by: WebBuro WebBuro