Gouwenberg Wonen

Tapijt

Tapijt voelt warm aan, heeft een zachte touche en is verkrijgbaar in de meest uiteenlopende kleuren en structuren.


Gouwenberg Wonen laat u bijvoorbeeld kennismaken met het kleurrijke en veelzijdige tapijtenmerk Parade. Trendsetter in modern-klassiek wonen. Parade vormt een zachte aanvulling op harde materialen zoals hout, glas, steen en staal in het interieur.

 

Bonaparte is toonaangevend op het gebied van jong en trendy wonen. Het tapijtmerk biedt een actueel dessin, kleur en structuur, een ruime keuze en een hoog serviceniveau.

 

Béwé tapijt staat voor duurzaam en flexibel. Naast topdesign vormen de vele kleuren in de uitgebreide collectie een aantrekkelijk geheel. Béwé werkt met de beste kwaliteit garens, van polyamide tot wol van Wools of New Zealand. Niet voor niets nomineerde en bekroonde de Consumentenbond en VT Wonen het tapijt van Béwé.

 

De bamboo vezels van Lano hebben natuurlijke anti-bacteriële en vochtregulerende eigenschappen. Het materiaal voelt zacht en comfortabel aan en heeft een zijdeachtige ‘look’. Omdat de vezels afkomstig zijn uit geselecteerde plantages, is de Bamboo-collectie milieuvriendelijk. Ook spaart u het milieu, dankzij de afvalbeperkende productietechnieken van Lano.

Powered by: WebBuro WebBuro