Rolgordijnen

Huizen zijn niet meer standaard. Raampartijen ook niet. Gouwenberg heeft voor ieder raam een passend rolgordijn. De collectie rolgordijnen is zeer breed en biedt vele mogelijkheden op het gebied van materiaal, kleur, modellen en technische toepassingen. De collectie bevat een aantal bijzondere modellen, ieder met hun eigen eigenschappen en toepassingen.

 

De collectie rolgordijnen bevat een aantal bijzondere raamdecoratie modellen, ieder met hun eigen eigenschappen en toepassingen. Gouwenberg heeft in haar collectie de volgende modellen:

 

Eclips

 Het Eclips duo-rolgordijn bestaat uit 2 lagen stof met transparante en dichte banen die voor elkaar langs bewegen. Deze raamdecoratie leent zich prima om te spelen met lichtinval.

 

Combi rolgordijnen

 Raamdecoratie waarbij twee rolgordijnen achter elkaar geplaatst worden, bijvoorbeeld een transparante en een verduisteringsstof om een dag- en nachtsituatie te creëren. Dit model is goed toepasbaar in een slaapkamer of een babykamer.

 

Sunway Comfort XL

 Het Comfort XL rolgordijn biedt de oplossing bij grotere, hogere of bredere ramen. Door de dikkere buis haalt dit model breedtes die bij traditionele raamdecoratie niet mogelijk is.

Dakraam rolgordijnen

 Gouwenberg biedt een rolgordijn-dakraamsysteem voor dakramen, zoals Velux® en Fakro. Bekijk de speciaal geselecteerde rolgordijnstoffen in de collectie.

Digiprint rolgordijnen

 Met Digiprint rolgordijnen is het mogelijk om kleuren en dessins te combineren en daarmee een uniek rolgordijn te creëren. Creeer met ons uw eigen rolgordijn en zie online wat voor effect dit heeft voor uw raam.

Sunway Smart rolgordijnen

 Het Smart rolgordijn zit in een compacte cassette en wordt direct op het raam gemonteerd. Dit model is ideaal voor toepassing op draai-kiepramen of openslaande deuren waar weinig ruimte is voor een standaard rolgordijn.

 

Silversphere rolgordijnen

 Dé eyecatcher in onze collectie is het Silversphere rolgordijn, uitgevoerd met mooie pearlchrome aluminium designsteunen, fraaie aluminium onderlat en montageprofiel.

Powered by: WebBuro WebBuro