Houten jaloezieën

Hout creëert een warme, behaaglijke sfeer in uw leefomgeving. Hout is dé natuurlijke sfeermaker. Onze houten jaloezieën zijn in diverse uitvoeringen leverbaar. U kunt kiezen uit een strakke gesloten of een karakteristieke open bovenbak, verschillende lamelbreedtes, namelijk 35mm, 50mm, 70mm en de stoere 75mm. Ook kunt u kiezen voor ladderkoord of een decoratieve of uni ladderband.

 

Naast het trendy kleurenpalet kunnen we de houten jaloezieën in iedere kleur die u wenst leveren, u kunt een keuze maken uit de bekende kleursystemen als RAL en NCS, maar ook van alle bekende verfaanbieders.

 

Onze hout collectie bestaat uit 16 standaard kleuren Mat en standaard 16 kleuren Hoogglans. Tevens is er een derde collectie die bestaat uit jaloezieën van Bamboo. Deze collectie is te leveren in 8 verschillende kleuren.

 

Woodweave blinds

Een geheel ander type houten raamdecoratie is Woodweave (letterlijk geweven hout).

Woodweave blinds zijn zeer decoratief en leverbaar in verschillende weefstructuren. Er zijn twee modellen woodweave, namelijk de Roll-up, dit model rolt zich op als een rolgordijn en de Roman, dit model vouwt zich in segmenten als een vouwgordijn.

Ook hier is het fraaie, trendy kleurenpalet van toepassing. U kunt de woodweave blinds dus mooi combineren met de houten jaloezieën. Het houten optrekgordijn wordt mooi afgewerkt met een bies in bijpassende of contrasterende kleur.

Powered by: WebBuro WebBuro